Gå direkt till innehåll
Cecilia Windh, samhällsplanerare på Liljewall
Cecilia Windh, samhällsplanerare på Liljewall

Pressmeddelande -

Liljewall förstärker stadsbyggnadsstudion med prisbelönt rekryt inom digital och hållbar samhällsplanering

Liljewall fortsätter växa. Senaste tillskottet i raden är Cecilia Windh som stärker stadsbyggnadsstudion med ny kompetens. Cecilia kommer närmast från AFRY där hon drivit frågor kring digitala verktyg för hållbar stadsplanering. För detta tilldelades hon 2019 års Clarence Morberg pris som årets unga samhällsbyggare. Cecilia kommer att ingå i Liljewalls D+ team samt i forskningsprojektet Digital Twin Cities och hon är certifierad samordnare inom CityLab Action.

Cecilia är samhällsplanerare med examen från Lunds universitet och har jobbat i snart tio år inom kommunal, statlig och privat planeringsverksamhet. Hon har erfarenhet inom sociala konsekvensanalyser och barnkonsekvensanalyser, delaktighet och dialog, fördjupade översiktsplaner, hållbarhetsanalyser, planprogram och stadsutvecklingsprogram.

- Det känns otroligt bra att Cecilia valt att ansluta till oss. Hennes kunnande inom både digitala verktyg och hållbar samhällsplanering blir ett utmärkt tillskott till vårt pågående arbete inom områdena och de högt uppsatta målen vi har inom digital utveckling och hållbarhet.

Just nu har våra planarkitekter fullt upp med flera spännande uppdrag och nu ökar vi kapaciteten ytterligare, säger Joanna Henje, marknadsområdesansvarig inom stadsbyggnad på Liljewall.

- Att bli en del av D+, Liljewalls satsning på digitalisering, och att kunna samarbeta med kunniga kollegor inom CityLab Action ser jag verkligen fram emot, säger Cecilia Windh

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Liljewall är ett av Sveriges ledande arkitektkontor med drygt 240 arkitekter och ingenjörer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires. Projekten vi åtar oss inkluderar alla sorters byggnader och byggd miljö från idé till förvaltning. Genom skräddarsydda expertteam kryddade med know-how inom BIM, hållbarhet, träbyggnad, ljusdesign, visualisering & grafisk design skapar vi hållbar arkitektur som känns i hjärtat.

Liljewall genomsyras av delaktighet, kreativitet och erfarenhet. Vi värderar långsiktiga relationer och samarbeten och möter dig genom dialog, lyhördhet och nyfikenhet. Resultatet blir väl förankrad och vasst gestaltad arkitektur.


Liljewall.se

Kontakter

Joanna Henje

Joanna Henje

Arkitekt Marknadsområdesansvarig Stadsbyggnad, 0765-48 70 16
Katarina Morén Styf

Katarina Morén Styf

Presskontakt Marknadschef Press, varumärke, kommunikation 0765-48 7048

Arkitektur för en bättre vardag, var du än lever och verkar.

Liljewall är ett mångfacetterat företag med många styrkor och kompetenser. Våra drygt 250 medarbetare i Göteborg, Stockholm och Malmö ägnar varje dag åt att göra livet lite smidigare, roligare och vackrare. Det gör vi genom att vara ett kreativt, coachande och hållbart arkitektkontor, där vi utvecklas och har roligt tillsammans. Vi skapar arkitektur för en bättre vardag, var du än lever och verkar.